Smeermiddelen diverse merken

Als onderdeel van OK Oliecentrale zijn wij een van de grootste distributeurs van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Zo zijn we officieel distributeur van Shell en Eni smeermiddelen en leveren we een uitgebreid assortiment andere A-merken, inclusief ons eigen merk OK. Met meerdere eigen distributiecentra door heel Nederland en goede contacten met onze leveranciers en fabrikanten, kunnen wij de meeste producten uit eigen voorraad leveren.

OK smeermiddelen

OK levert de modernste minerale- en synthetische smeermiddelen die voldoen aan alle wettelijke en technische eisen. Met OK heeft u een gespecialiseerde partner die deskundige adviezen geeft over smeermiddelen voor steeds complexer wordende machines. De hoogwaardige producten zijn veelal zowel verkrijgbaar in bulk als in handzame verpakkingen en worden snel geleverd.

Kijk voor een totaal assortimentsoverzicht op https://ok.nl/producten/ok-smeermiddelen/ of ga naar https://www.ok-oliecentrale.nl/ok en vraag een online account aan om direct te bestellen.